Kapcsolat Kapcsolat

Copyright PipiCake 2014.

Kezdőlap

Rólunk

Galéria

Díszek

Kínálatunk

Díjaink

Kapcsolat

Rólunk Galéria Díszek Kínálatunk Díjaink Kapcsolat ÁSZF
Kezdőlap

Esküvői Ajánlataink:

Kedves Házasulandó Párok!

Örömmel köszöntelek titeket oldalunkon! Műhelyem forma-dísz és természetesen Esküvői tortákkal is foglalkozik!

Miért érdemes nálunk megrendelnetek tortátokat ?

Nálunk az esküvői tortáknál, minden esetben a párhoz igazítjuk a tortát, legyen szó az ízéről,dekorációról,méretről! Nálunk Ti és a Ti Elégedettségetek a fő szempont! Minden Esküvőnél egyedi ajánlatot kapnak párjaink!

Ráadásul, nálunk egyszerre elintézhettek mindent, legyen szó az Esküvői Tortáról, Kísérő tortáról (akár laktóz,cukor,liszt mentes, vagy paleo),Apró sütemények édes és sós egyaránt, Pohárkrémek, köszönetajándékok, asztal díszek cukorból, vagy akár cukorvirág csokrot is készítünk! Sőt 2016-tól már CandyBart is rendelhettek tőlünk, igazi különleges édességekkel!

Ha ez még mind nem lenne elég, a tortát a helyszínre szállítjuk, ráadásul ha az esküvő előtt 5 hónappal megrendelitek, és leelőlegezitek , a Tortából 15% Kedvezményt is kaptok!

A rendelés menete: Vegyétek fel velünk a kapcsolatot a pipicaketorta@gmail.com címen, hogy egyeztethessünk arról mit is szeretnétek! Mi elkészítjük Álmaitok Esküvői Tortáját!

Köszönetajándékok: Rendelhettek tőlünk apró köszönet sütiket, cukorvirágot vagy bármilyen formájú, méretű cukormentes nyalókát melyen egy matricán szerepel a nevetek vagy az esküvő dátuma, de különleges kézműves csokoládékat is készítünk!

Cukordíszek és csokrok: Szeretnétek ha a díszek és a csokor egy életre szólna? Rendeljétek meg tőlünk és mindkettőt eltehetitek emlékbe, vagy akár a ceremónia végén megis ehetitek!

CandyBar: Érdeklődni E-mailben: pipicaketorta@gmail.com címen lehet, részletes listát küldünk az árakról, a sütemények fajtáiról, az édességekről, a mellékelt képen pedig a bérelhető kínáló kocsink látható, melyen a CandyBart felszolgáljuk!


PipiCake Csapata

Esküvői,Emeletes torta

Tortáink:

CandyBar Kocsi:

Cukorcsokor:

Pohárkrémek:

Cukordíszek:

Cukorvirágok,csokrok Artisztika