Kapcsolat Kapcsolat

Copyright PipiCake 2014.

Kezdőlap

Rólunk

Galéria

Díszek

Kínálatunk

Díjaink

Kapcsolat

Rólunk Galéria Díszek Kínálatunk Díjaink Kapcsolat ÁSZF
Kezdőlap Kapcsolat Kapcsolat

Kezdőlap

Rólunk

Galéria

Díszek

Kínálatunk

Díjaink

Kapcsolat

      A PipiCake:

Cukrász műhelyünk 2014. Július eleje óta működik, mikro vállalkozás keretein belül. Egyedi dísz, és forma torták, kézműves cukormentes nyalókák, díszek, és figurák készítésével foglalkozunk!Családi vállalkozásként, a legfontosabb számunkra, a minőség, és egyediség!

Magával a cukrászattal, először 2013-ban kezdtünk el foglalkozni, és az első versenyen, még amatőrként elért eredmények után kezdett körvonalazódni bennünk, hogy egyszer saját családi cukrászdát szeretnénk nyitni! Jelenleg cukrászatunknak még nincs üzlethelysége, de a későbbiekben cukrászda nyitását is tervezzük. Addig is termékeinkről érdeklődhet Telefonon vagy E-mailben!

Cukrászunk Traupert Szandra, már most számos szakmai elismerést tudhat magáénak, Öt arany, egy különdíj, és két ezüst minősítést, melyeket díszmunkáival szerzett. Illetve Traupertné Tizedes Erika karamell díszei, és artisztikái négy arany, és egy ezüst minősítést kaptak a szakmai zsűritől. 2014 December 07-én a K2 Tortacsata versenyén első helyezést ért el Hegedűs tortánk!

Nem csak a dekoráció terén igyekszünk valami újat és egyedit alkotni, a torták elkészítésekor, minőségi, természetes alapanyagokat használunk, megőrizve a cukrászdákban mára már szokatlan házias ízeket, még is kínálva a minőségi megjelenést.

Cukrászatunk nem csak tortákkal foglalkozik. Egészségre ártalmatlan, cukormentes kézműves karamell díszeket, és nyalókákat is készítünk, illetve ezek bemutatását is vállaljuk. Többször vettünk már részt, családi és gyermek napokon ahol az interaktív, élő karamell bemutató és nyalóka készítés, osztatlan sikert aratott, kicsiknél és nagyoknál egyaránt! ( A karamell bemutatóról és kitelepülésről, érdeklődni E-mailben vagy telefonon lehet.)

Ezen felül szeretnénk termékeinket eljuttatni viszonteladókhoz is, hogy minél többen megismerhessék a cukrászat egészséges, és már-már művészi oldalát. (Érdeklődni szintén E-mailben, vagy Telefonon lehet) Bízunk benne, hogy ön is a vendégünk lesz, és alkothatunk együtt, valami igazán emlékezeteset, és különlegeset szeretteinek! Legyen szó szülinapról, esküvőről, névnapról, ballagásról, vagy csak egy apró kedves gesztusról, mi garantáljuk, hogy az ön segítségével és elképzeléseivel, az általunk elkészített meglepetés, méltó fénypontja lesz az alkalomnak.

Ahogy a mottónk is szól: “ Ön megálmodja, mi pedig mindent megteszünk, hogy álma “Édes Testet” öltsön!”

PipiCake csapata